Så här kan Galaxy S10-telefonerna komma att se ut!

Det sägs att Samsung kan komma att hålla ett event i januari nästa år där tillverkaren kan komma att visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har nya konceptbilder skapats på enheterna!

Jag rapporterade för en vecka sedan att Samsungs Galaxy S10-serie kommer bli mycket lik Galaxy S9-mobilerna. Nu har nya konceptbilder skapats på Samsung Galaxy S10-serien. Om Galaxy S10 kommer likna telefonen på bilderna så innebär det att S10 kommer få mycket små ramar runt displayen.

 

Det har tidigare skvallrats om att Samsung kommer släppa Galaxy S10 med skärmstorlekarna 5″, 5,8″ och 6,4″ och det har då sagts att 5 tummaren kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Om man ska tro bilderna i den här artikeln kommer samtliga modeller i Galaxy S10-serien få fingeravtrycksläsarna placerade under displayerna.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...