Google Google Pixel

Google Assistent lanseras med svenskt språkstöd under morgondagen!

Under kvällen har det framkommit att Google kommer lansera Assistent på svenska redan under morgondagen! 

Det är via mina vänner på Teknikveckan som jag fått reda på att Google kommer lansera Assistent med svenskt språkstöd under morgondagen. Google Assistent kommer börja snacka svenska i alla mobiler och surfplattor, däremot ser det ut som att de smarta högtalarna kommer få vänta på svenskt språkstöd.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Tack Peter Esse! 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...