Så här kan framtida Xperia-smartphones se ut!

Sony:s smartphones har kritiserats en hel del för att ha stora ramar runt displayen. Inte heller ser det ut som att företaget kommer få mindre ramar runt displayen under nästa år. 

En bild som nyligen publicerats visar hur Sony:s flaggskepp för 2019 kan komma att se ut mot konkurrenter så som Samsung Galaxy S10 och Huawei P30 Pro. I jämförelse med dessa ser det tyvärr ut som att Sony kan ha hamnat lite efter (när det kommer till designen).

Källan jag fått informationen ifrån påstår i texten att texten är baserad på en trovärdig källa, men jag hoppas inte nästa års Xperia-smartphones kommer få lika stora ramar som den här källan påstår att de kommer få. Hur som helst; Xperia XZ3 kommer antagligen ge oss en liten visning om vad vi kan vänta oss av Sonys telefoner för 2019!

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

201808140854.jpg

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...