OnePlus Bullets Wireless – bättre än såhär blir det inte!

Under ett antal veckor har jag nu testat OnePlus hörlurar Bullets Wireless. Hur bra är OnePlus nya trådlösa hörlurar?

Först och främst bör det nämnas att jag inte är någon audiofil. Däremot har jag testat Sony SBH80 och SBH70 tidigare, så jag vet hur ett bra par hörlurar av den här typen ska låta!

Om vi börjar med designen på OnePlus Bullets Wireless så är det här en typ av hörlurar som du har runt nacken. Bandet (som du hänger runt nacken) är av gummi, något som gör att Bullets Wireless sitter otroligt skönt. Jag tycker dessutom det är extra bra att OnePlus inte utrustat hörlurarna med några tyngder, något som skulle kunnat blivit ett störningsmoment. Jag kan därmed ha hörlurarna på mig hela dagar utan att jag behöver ta av mig dom för skav eller liknande.

OnePlus har utrustat Bullets Wireless med en kontroll på den vänstra sidan som låter dig styra musiken. Du kan spela upp låten, pausa, hoppa till nästa (eller föregående låt) samt höja och sänka volymen.

OnePlus Bullets Wireless har två öronproppar som är magnetiska. När dessa fäster i varandra så stängs hörlurarna av och musiken pausas. När du tar isär hörlurarna från varandra igen och stoppar in propparna i öronen så fortsätter musiken att spela. Propparna sitter ihop i varandra mycket bra, något som innebär att du inte behöver vara orolig över att de ska lossna från varandra och att batteriet ska ta slut på grund av det. Apropå batteritid så påstår OnePlus att 10 minuters laddning ska ge 5 timmars användning medans en full laddning ska ge 8 timmars användning. Det låter ju bra, men stämmer det? Ja, det gör det!

Screenshot Capture - 2018-08-18 - 20-35-39

OnePlus Bullets Wireless ska tåla att man tränar med hörlurarna. Då jag inte gillar att träna (och är en soffpotatis) så testade jag att ta ut hörlurarna i regnet. Fungerade Bullets Wireless efter att jag hade varit ute i regnet med dom? Svaret är jajamensan, det gjorde dom!

Det är mycket enkelt att koppla ihop OnePlus Bullets Wireless med mobilen OnePlus 6. Det enda du behöver göra är att trycka på knappen (bredvid OnePlus-loggan) tills det att du hör att hörlurarna är i parläge. Om du har en OnePlus 5, 5T eller 6 behöver du inte gå in i inställningarna då en notis kommer upp som frågar om du vill parkoppla Bullets Wireless med din OnePlus-mobil. Trycker du då på alternativet ja så är du ready to rock! Med min Huawei P20 Pro behövde jag däremot gå in i blåtandsinställningarna för att koppla ihop Bullets Wireless med mobilen. Jag skulle ha önskat att OnePlus kunde ha utrustat Bullets Wireless med är NFC då det gör hopkopplingsprocessen mycket enklare!

OnePlus Bullets Wireless har fantastiskt bra ljud. Ljudbilden är otroligt välbalanserad och det känns inte heller som att basen tar över, inte ens på tyngre hårdrocksmusik. Något som är mycket smidigt med hörlurarna är att du kan prata i dom. Jag hör personen på andra sidan tydligt och personen på andra sidan hör mig tydligt, så då är alla nöjda och glada!

Något jag skulle önskat är att Bullets Wireless kunde ha Noice Canceling. Om man däremot kollar på hörlurarnas prislapp (769 spänn) så är det inte konstigt att dom saknar detta. OnePlus Bullets Wireless isolerar däremot bort ljud utifrån förvånansvärt bra. Som grädde på moset skickar OnePlus med proppar för både träning och vanlig användning, något som gör Bullets Wireless till ett av det bästa all-round headsetet ute på marknaden just nu!

OnePlus har sagt att man arbetat på Bullets Wireless i flera år. Resulatet skulle jag säga blev magiskt. OnePlus Bullets Wireless sitter sjukt bra (både runt nacken och i öronen) och låter dessutom grymt. Att de dessutom bara kostar 769 kronor gör Bullets Wireless till ett klockrent köp.

OnePlus Bullets Wireless är mycket populära. Du kan sätta upp dig på kö för ett eget par av hörlurarna här.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

30875232_1386795441466280_4707281188593598464_n (1).gif

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Summary
Review Date
Reviewed Item
OnePlus Bullets Wireless
Author Rating
51star1star1star1star1star