Bixby ska förbättras – med hjälp av Google

Att jämföra Google Assistent med Samsungs röstassistent Bixby är nästintill orättvist. Det då Samsungs röstassistent är bra mycket sämre än Google Assistent.  

Under IFA-mässan har Samsung avslöjat att företaget vill inleda ett tightare samarbete med Google när det kommer till den smarta röstassistenten Bixby. En sak som Samsung gärna ser är att Bixby ska fungera bättre ihop med Google Assistent.

En annan sak Samsung hoppas på är att Google kommer börja samarbeta med Google gällande AI för att göra sina produkter ”smartare” så att Samsungs produkter förstår den som använder deras mobiler bättre.

Det blir intressant att se om Samsung kommer lyckas med sitt mål!

Via SamMobile

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...