Close
Social profiles

ZTE Nubia har nyligen avslöjat att företaget kommer offentliggöra uppföljaren till Nubia Red Magic. Uppföljaren kommer kallas för Nubia Red Magic 2. 

Den stora skillnaden mellan Red Magic och Magic 2 är att uppföljaren kommer få processorn Snapdragon 845. Det kan jämföras med Red Magic som skeppades med processorn Snapdragon 835. ZTE Nubia Red Magic 2 kommer dessutom få dedikerade spelknappar då Magic 2 kommer bli en dedikerad spelmobil.

Enligt källan kommer ZTE presentera Nubia Red Magic 2 presenteras tidigt 2019. Om det stämmer återstår däremot att se!

 

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...