Nya renderingar visar höstens iPad 12,9″

Den 12:e september klockan 19:00 kommer Apple hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya plattor, mobiler och klockor. Nu har höstens iPad (12,9″) läckt.

Den största skillnaden mellan iPad 12,9″ (2018) mot föregångaren är att den här plattan inte kommer få någon hemknapp. Dessutom ser vi att årets iPad 12,9″ kommer få små ramar runt displayen. För att navigera runt i plattans gränssnitt har Apple, precis som med iPhone X, valt att använda svepgester i den nya plattan.

När det kommer till specifikationerna är de än så länge hyfsat okända. Det vi vet är att plattan kommer få en 12,9 tumsskärm med Retina-upplösning samt att den kommer använda sig av Apples nya A12 Bionic -chipp. Utöver det ser vi att plattan kommer få FaceID och en bakre kamera tillsammans med en LED-blixt.

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar