Android Google

Google Assistent innehåller Lens – innehåller ett gäng smarta funktioner

Med Google Assistent har Google lagt in fler funktioner med Google Lens på ett smartare sätt. Genom att trycka på ikonen längst ner till höger.  

Google Lens har lagt in ett gäng smarta funktioner i och med den skarpa lanseringen av Google Lens. Med Google Lens kan du till exempel rikta kameran mot en text, ta kort på texten för att sedan kopiera över texten som du precis tagit kort på till mobilen eller surfplattan.

En annan grej du kan göra är att ta kort på ett föremål med Google Lens för att sedan få upp förslag via Google på vilken produkt det kan vara.

41437027_538764249907097_2306162052269342720_n.jpg

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...