Qualcomm Wear OS

Nya Wear OS-klockor med Snapdragon 3100 kommer det här året!

Qualcomm kommer senare under dagen hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya Wear OS-chippet Snapdragon 3100. 

Qualcomm  har under dagen avslöjat att tillverkarens nya chipp för smarta klockor, Snapdragon 3100, kommer sitta i smarta klockor som kommer släppas i slutet av 2018. Qualcomm har avslöjat att Snapdragon 3100 kommer prestera mycket bra och ta processorer för smarta klockor till en helt ny nivå.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...