Bild och priser på iPhone XC, iPhone XS och iPhone XS Max

På onsdag kommer Apple hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp tre nya mobiler. Nu har Benjamin Geskin lagt upp en pressbild på mobilerna tillsammans med enheternas prisuppgifter! 

Vi kan se att samtliga modeller, iPhone XC, XS Max och XS, kommer bli tillgängliga i en variant med 64 GB inbyggt minne där Apple kommer begära 699 dollar för XC med 64 GB, 899 dollar för XS med 64 GB och 999 dollar för XS Max med 64 GB inbyggt minne.

Om vi går vidare till varianterna med 256 GB inbyggt minne så kommer Apple begära 849 dollar för XC, 1049 dollar för XS och 1149 dollar för XS Max. Sist men inte minst så har vi modellen med 512 GB inbyggt minne där Apple kommer ta 1199 dollar för XS och 1299 dollar för XS Plus.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...