Close
Social profiles

Google har nyligen skickat ut en uppdatering till appen News. Uppdateringen kommer med flera förbättringar! 

Den nya versionen av Google News ska ha bättre kommunikation med Android Go-mobiler då appen ska vara anpassad på en bättre sätt. Vidare meddelas det att Google News nu ska sluka mindre data. Vidare har Google också lagt till en funktion så att GIF-bilder inte spelar av sig själv när man scrollar förbi en sådan bild i flödet.

En av de största nyheterna i uppdateringen är att du nu kan välja att läsa nyheterna vid ett senare tillfälle (alltså genom att spara ner dessa offline). Dock krävs det att du är ansluten till ett Wi-Fi nätverk om detta ska fungera.

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...