Beställ Xperia XZ3 och få populärt spel på köpet!

Sony presenterade under IFA-mässan flaggskeppet Xperia XZ3. Nu ser det ut som att de som förbokar telefonen kommer få en liten present med mobilen!

De som förhandsbokar en Xperia XZ3 fram till den 5 oktober kommer få det populära spelet Call Of Duty: Black Ops 4 med på köpet. Sony brukar skicka med extraprylar till sina mobiler när man förhandsbokar dom, och det ser inte ut att bli något undantag den här gången! Däremot verkar det endast vara så att erbjudandet gäller i England och inte i Sverige.

Xperia XZ3 är Sonys första mobil med en OLED-panel, något som förmodligen kommer göra XZ3 till en riktigt bra mobil att spela på. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

Via Sony

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...