Bugg upptäckt i Google Assistent

För ungefär en månad sedan släpptes Google Assistent till svenska mobiler. Nu har jag upptäckt en bugg med Assistent.

Jag har vid flera tillfällen rapporterat om att jag inte tycker det känns som att Google släppt en skarp version av Assistent utan att man pushat ut en betaversion som däremot marknadsförs som en skarp version. Det då flera olika funktioner och finesser saknas hos svenska Google Assistent.

Nu har jag upptäckt en bugg med svenska Google Assistent på min Samsung Galaxy Note 8. När jag drar igång Assistent så signalerar den att jag pratar med den, fast att jag är tyst. Om jag däremot pratar med den så reagerar den inte alls på vad jag säger. Jag vet självklart att det rör sig om en bugg och jag hoppas att Google kommer fixa till det inom kort!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!