Samlade pressbilder på Xiaomi Mi 8 Youth

Den 19:e september kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya mellanklassaren Xiaomi Mi 8 Youth. Telefonen har nu dykt upp i ett gäng pressbilder som avslöjat detaljer om enheten!

Av bilderna att döma kommer Xiaomi Mi 8 Youth få en liten flärp på framsidan tillsammans med en liten haka under displayen. På baksidan ser vi att telefonen kommer få en fingeravtrycksläsare tillsammans med dubbla kameror och en LED-blixt. I botten av enheten sitter en USB Type C-kontakt tillsammans med en högtalare för medialjud. Som med de allra flesta telefonerna som kommer ut på marknaden idag så kommer Mi 8 Youth sakna ett hörlursuttag. Xiaomi Mi 8 Youth kommer komma i en färg som skiftar mellan rött och orange på baksidan.

När det kommer till specifikationerna sägs det att telefonen kommer få en 6,26 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 19:9. Under huven kommer vi hitta Qualcomms nya chipp Snapdragon 710 med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 12 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 24 MP-kamera. Xiaomi Mi 8 Youth kommer antagligen lanseras med Android 8.1 Oreo från start men bör uppdateras till Android 9 Pie strax därefter.

Via Weibo

Annons
Sidan laddas...