Så stor är iPhone XS Max mot föregångaren 8 Plus

Klockan 19:00 ikväll kommer Apple hålla ett event där företaget förväntas presentera tre nya iPhones. Nu har en storleksjämförelse dykt upp mellan iPhone XS Max och iPhone 8 Plus.

Av bilden att döma har Apple jobbat hårt med att få till mycket skärmyta på framsidan av iPhone XS Max. Trots att iPhone XS Max har en 1″ större display ser det ut som att den kommer bli lika stor som iPhone 8 Plus (som för den delen har sett groteskt omodern ut sedan den släpptes). En stor skillnad mellan de två är att iPhone XS Max kommer få en OLED-panel medans iPhone 8 Plus använder sig av en LCD-panel. OLED-panelen innebär att iPhone XS Plus har mycket bättre svärta än vad iPhone 8 och 8 Plus har.

Det är tungt med specifikationer till iPhone XS Max. Benchmarks har däremot visat att iPhone XS Max kommer skeppas med processorn A12 Fusion och att telefonen kommer få 4 GB RAM-minne. Det kan jämföra med iPhone 8 Plus som har 3 GB RAM. iPhone XS Max kommer bli tillgänglig i färgerna rymdgrå, silver och guld. Telefonen kommer släppas på utvalda marknader 21 september.

Via PhoneArena

Annons
Sidan laddas...