Apple

MKBHD tar en titt på iPhone XR

Under gårdagen presenterade Apple sina nya iPhones. Nu har Marques Brownlee släppt en video där han tar en titt på iPhone XR. 

I videon han släppt visar han bland annat upp alla färger som mobilen kommer i. Den färg han tycker iPhone XR passar bäst in i är den röda färgen. Marques förklarar att han tror att iPhone XR kommer bli årets succé i USA med tanke på priset (749 dollar). Däremot tror jag inte att XR kommer bli en lika stor succé i Sverige då den kostar betydligt mer här (9495 kronor).

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...