HMD Global Nokia

Nokia 9 ser ut att få ett 4150 mAh-batteri

Inom kort kommer HMD Global hålla ett event där tillverkaren kommer visa  upp det nya flaggskeppet Nokia 9. Nu spekuleras det om att Nokia 9 kommer få ett rejält batteri! 

Nu rapporteras det om att Nokia 9 kommer få ett batteri på 4150 mAh. Det kan jämföras med Samsung Galaxy Note 9 som har ett 4000 mAh-batteri. Nokia 9 sägs få en 5,9 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning  tillsammans med en OLED-panel. Telefonen kommer antagligen inte få någon flärp.

Under huven ser det ut som att Nokia 9 kommer få processorn Snapdragon 845 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Det är oklart när HMD kommer visa upp Nokia 9, men det bör bli inom kort!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...