Android Google

Android 9 Pie saknas fortfarande från Android-tårtan

Under natten till fredag har Google släppt statistiken över de olika Androidversionerna som finns ute på marknaden just nu. 

Precis som förra månaden är Android 9 Pie ännu inte med på listan bland alla versioner av Android som släppts genom tiderna. Det beror på att operativsystemet knappt går att installera (i skarp version) på någon mobil ännu. Jag misstänker att det kommer dröja innan Pie dyker upp i Android-tårtan!

Via Google

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...