Samsung

Rykte: Samsung Galaxy S10 blir tillgänglig och en drös färger

Samsung kommer med största sannolikhet hålla ett event tidigt nästa år där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy S10-serien.

Enligt den trovärdiga källan Ice Universe kommer Galaxy S10-telefonerna bli tillgänglig i snyggare färger än vad Huawei till exempel visat upp P20 och P20 Pro i. Däremot nämns det ingenting om att Samsung kommer presentera någon S10-modell med en flerfärgad baksida.

Jag hoppas att Samsung kommer introducera S10-serien i rött. Det skulle vara mycket snyggt!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...