Huawei

Huawei:s CEO: böjbara smartphones kommer ersätta datorer

Den tyska sajten Die Welt passande under IFA-mässan på att intervjua Huaweis CEO Richard Yu gällande böjbara smartphones! 

I intervjun berättar Yu att han tror att böjbara smartphones kommer ersätta datorer helt och hållet i framtiden. Richard tror att smartphones ännu inte ersatt datorer då Yu säger att dagens smartphones har få små displayer.

Huawei håller i skrivande stund på att utveckla en böjbar smartphone som förväntas visas upp under årsskiftet.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...