Android Google Pixel

Google Assistent och kläm-funktionen hoppas jag blir standard

Under gårdagen rapporterade jag om att kläm-funktionen för att sätta igång Assistent hade kommit till Google Pixel 3-telefonerna. 

Jag hoppar innerligt att flera tillverkare kollar på vad HTC och Google skapat (HTC har ju sin Edge Sense så det är uppenbart att de varit med i utvecklingen av kläm-funktionen på Pixel). Det är supersmidigt att bara klämma på ramen för att ställa en snabb fråga till Assistent.

Det är mycket smidigt och jag hoppas att flera tillverkare kommer ta efter samma typ av funktion!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...