Google har klantat sig med Android 9 Pie

Trots att Android 9 Pie inte finns med i Androidstatistiken så körs den nya versionen av Android på ett antal enheter. Nu har ett problem upptäckts med batterispararläget till alla enheter som kör Android 9 Pie!

Användare rapporterar om att det inbyggda läget för att spara batteri i Android 9 Pie drar på vid 99%, alltså precis när du kopplat ur laddaren. Google berättar att företaget ”höll på med ett experiment” och att det därför blev knasigt för vissa Pie-användare.

Mer specifikt säger Google detta:

”Hi all, some of you may have noticed that battery saver turned on automatically today. This was an internal experiment to test battery saving features that was mistakenly rolled out to more users than intended. We have now rolled battery saver settings back to default. Please configure to your liking. Sorry for the confusion.”-Official Google Account

Problemet bör alltså vara fixat inom kort!

Googles-internal-battery-experiment-mistakenly-enabled-Battery-Saving-mode-on-phones-running-Pie.jpg

Via Reddit

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...