By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Google Assistent problem åtgärdas

3 min read

Jag rapporterade för en tid sedan att Google hade problem med Routines på högtalare som inte kom från tillverkaren själv. 

Problemet var att högtalare som inte kom från Google själv inte ville samarbeta och svara upp på kommandon. Google Rouines  är en funktion till Google Assistent som låter dig ställa en fråga men samtidigt ska du kunna få flera svar från Assistent. Denna funktion fungerade inte på tredjepartshögtalare med Google Assistent tidigare men problemet ska nu alltså ha åtgärdats!

Via AA

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...