Samsung

Samsung Galaxy F1 är Samsungs motsvarighet till iPhone Xs Max!

Under onsdagen presenterades iPhone Xs Max – Apples dyraste iPhone någonsin. Med ett maxpris på 18 395 kronor är Xs Max den dyraste mobilen på den svenska marknaden. 

Apple har alltid visat att tillverkaren är duktig på att ta betalt för sina prylar men ändå lyckas sälja dom. Med den böjbara mobilen Samsung Galaxy F1 kommer den Sydkoreanska tillverkaren även dom steppa upp i prissättningen. Det sägs att Samsung Galaxy F1 kommer kosta runt 1850 dollar.

Skillnaden på Samsung Galaxy F1 och iPhone Xs Max är att Samsung kommer släppa en böjbar mobil som kommer kunna vikas för att bli större respektive mindre. Det sägs dessutom att Samsung Galaxy F1 kommer tillverkas i ett begränsat antal enheter (120 tusen enheter). Till er som säger att ”Apple tar ett pris för Xs Max som inga andra konkurrenter skulle kunna ta” kan jag säga att ni har fel. Smartphonepriserna kommer bara höjas och höjas, tyvärr!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...