Android Google

Google Pay fortsätter att sprida sig som en löpeld i Amerika

Google har under gårdagen meddelat att tillverkaren skickat ut Google Pay till tio nya banker i Amerika. Det innebär att den smarta betaltjänsten sprider sig som en löpeld i Amerika. 

Det betyder att totalt 47 banker i Amerika har stöd för Google Pay just nu. Detta betyder förhoppningsvis att Google kommer börja skicka ut Pay till många andra länder i världen inom kort. Jag hoppas och tror att Google Pay kan komma till Sverige i oktober.

Via AP

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...