Samtliga specifikationer till Nokia 9

HMD Global kommer inom kort hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9. Så här kan telefonens specifikationer komma att bli! 

Det uppges att Nokia 9 kommer få en 5,9 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning (i formatet 18:9) tillsammans med en OLED-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 6/128 eller 8/128 GB inbyggt minne. Som jag tidigare rapporterat ser det ut som att Nokia 9 kommer få fem bakre kameror, dock är specifikationerna till dessa ännu okända.

I övrigt ser det ut som att Nokia 9 kommer få ett 4150 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen, trådlös laddning, IP68-klassning och Android 9 Pie från start. Det är oklart när HMD kommer visa upp Nokia 9, men det bör bli inom kort!

Via NPU

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!