Close
Social profiles

HMD Global kommer inom kort hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9. Så här kan telefonens specifikationer komma att bli! 

Det uppges att Nokia 9 kommer få en 5,9 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning (i formatet 18:9) tillsammans med en OLED-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 6/128 eller 8/128 GB inbyggt minne. Som jag tidigare rapporterat ser det ut som att Nokia 9 kommer få fem bakre kameror, dock är specifikationerna till dessa ännu okända.

I övrigt ser det ut som att Nokia 9 kommer få ett 4150 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen, trådlös laddning, IP68-klassning och Android 9 Pie från start. Det är oklart när HMD kommer visa upp Nokia 9, men det bör bli inom kort!

Via NPU

 

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...