Huawei

Nya bilder visar Huawei Mate 20

Huawei kommer hålla ett event den 16:e oktober i London där tillverkaren kommer presentera sin nya Mate 20-serie. Nu har Huawei Mate 20 läckt ut via skalbilder som visar hela telefonen! 

Av bilderna att döma kommer Huawei Mate 20 få en liten flärp på framsidan. På baksidan är det ett stort kamerahål, något som tyder på att Mate 20 kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt samt en fingeravtrycksläsare. På undersidan av enheten ser det ut som att telefonen kommer få en högtalare, en laddport samt plats för ett 3,5 mm uttag till hörlurar.

Via SlashLeaks

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...