Close
Social profiles

För att tillverkarna just ska få sina produkter sålda idag krävs det att de sticker ut från konkurrensen på ett eller annat sätt. Detta är något Sony gör, i alla fall på den svenska marknaden!  

Sony är väldigt ensamma om att erbjuda främre stereohögtalare i sina smartphones. Just att högtalarna är riktade mot dig gör väldigt mycket. Många konkurrenter har börjat utrusta sina smartphones med stereohögtalare. Den stora skillnaden är bara att de flesta konkurrenterna satt en högtalare på undersidan och en ovanför displayen (telefonhögtalaren), då bildas inte samma typ av effekt med ljudet som om bägge högtalare skulle vara placerade på framsidan.

Jag hoppas Sony fortsätter att utrusta sina telefoner med främre högtalare med tanke på att det är en av få egenskaper som gör deras telefoner unika. Razer Phone är ett annat alternativ, men då bara tre säljer den i Sverige misstänker jag att den inte är aktuell för de flesta.

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...