Android Google

Fråga Google Assistent om vilken låt som spelas

Det påstås att vi kommer prata med våra smartphones i framtiden. Med tanke på hur långt Google kommit med sin smarta röstassistent är det mycket möjligt!

Under gårdagen meddelade jag att Google ville bygga in funktionen för att känna igen låtar i Pixel 2-mobilerna till Google Assistent. Nu kan jag meddela att funktionen är live! Det är bara fråga Google Assistent vilken låt som spelas så kommer Assistent ta reda på det åt dig. Funktionen är dessutom riktigt snabb så att du inte behöver vänta länge på att Assistent ska lista ut vilken låt som spelas.

41907737_1085821721584634_6362039294973968384_n

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...