Google Pixel

Google kan ha råkat avslöja Pixel 3 XL av misstag

Den 9:e oktober kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp ett gäng nya produkter, däribland Pixel 3 XL.

Många tror att Google bara trollar med de påstådda Pixel 3 XL-exemplaren som läckt ut på nätet. En riktigt bild på Pixel 3 XL kan nu ha läckt ut på nätet. Bilden visar att telefonen inte kommer få någon flärp på framsidan utan att Pixel 3 XL (liksom Pixel 3) kommer få en haka under och ovanför displayen.

Det ser ut som att Pixel 3 XL kan komma att få lite dö-yta ovanför och under displayen, och det är ju positivt!

Gilla Mobilanyheter på Facebook för att ta del av Sveriges snabbaste mobilrapportering!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...