Xiaomi

Ny bild på Xiaomi Mi 8 Youth

Den 19:e september kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer presentera den nya mellanklassaren Mi 8 Youth. Nu har en ny bild läckt ut på mobilen!

Bilden visar att Xiaomi Mi 8 Youth kommer bli tillgänglig i svart, något som betyder att Mi 8 Youth kommer bli tillgänglig i tre olika kulörer från stark (eldrött, blått och svart). Vi vet sedan tidigare att Xiaomi Mi 8 Youth kommer få en 6,26 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 710 med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

Gilla Mobilanyheter på Facebook för att ta del av Sveriges snabbaste mobilrapportering!

Via Weibo

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...