Kan det här vara Samsung Galaxy A8+ (2019)?

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer presentera nya telefoner i A-serien.

Nu har en konceptbild skapats som kan visa hur Samsung Galaxy A8+ (2019) kan komma att se ut. Vi ser att telefonen fått fyra kameror på baksidan. Utöver det ser vi även att Samsung kan släppa Galaxy A8+ (2019) i flera nya färger. Det ser också ut som att mobilen kan komma att få en fingeravtrycksläsare inbyggd under displayen.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...