Samsung

Kommer Samsung Galaxy S10+ få fyra kameror på baksidan?

Samsung kommer antagligen hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer presentera nya Galaxy S10-trion.

Jag skrev nyligen om att Samsung planerar att utrusta Galaxy A-serien med fyra kameror på baksidan. Samsung har för en tid sedan avslöjat att tillverkaren planerar att utrusta sina mellanklassmobiler med nya funktioner först (för att testa och se hur bra de fungerar). Om den nya lösningen med fyra bakre kameror fungerar bra så misstänker jag att Samsung Galaxy S10+ kan komma att utrustas med fyra kameror.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.