Close
Social profiles

För några dagar sedan meddelade jag att OnePlus meddelat att företagets kommande flaggskepp OnePlus 6T inte kommer vara utrustat med ett hörlursuttag. Men det är inte bara det som gör att OnePlus unikhet håller på att försvinna! 

Förutom att OnePlus 6T kommer sakna ett hörlursuttag så kommer telefonen även kosta 579 dollar. Det kan jämföras med OnePlus 6 som just nu kostar 529 dollar. Det må vara att Apple höjt priset på sina nya telefoner, men OnePlus är inte längre ensamma om att erbjuda mycket prestanda för pengarna då¨konkurrenter så som ASUS och Xiaomi (Poco F1) steppat upp rejält.

Dessutom försvinner en funktion som OnePlus var relativt ensamma om att erbjuda; ett hörlursuttag.

 

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...