Konceptvideo och specifikationer på Samsung Galaxy Note 10

Lästid28 Sekunder

Nästa år i augusti kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet Galaxy Note 10.

I konceptvideon påstås det att Samsung Galaxy Note 10 kommer få en 6,5 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning. Vidare sägs det att Galaxy Note 10 kommer få en fingeravtrycksläsare under displayen och en främre kamera som poppar upp ur konstruktionen när du ska använda den främre kameran. Det ser ut som att Galaxy Note 10 kommer få tre bakre kameror och S-Pen ska ha stöd för Samsungs smarta röstassistent Bixby.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.