Sony

Påstådda specifikationer för Xperia XT Pro

Det ser ut som att Sony inom kort kan komma att offentliggöra telefonen Xperia XT Pro.

Det sägs att Sony kommer hålla ett event nästa år där tillverkaren kommer presentera den nya mobilen Xperia XT Pro. Enligt källan kommer Xperia XT Pro få en 6,2 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning med en OLED-panel. Under huven sägs det att mobilen kommer få processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Utöver det sägs det att XT Pro kommer få ett 3500 mAh-batteri.

Xperia XT Pro förväntas presenteras någon gång nästa år.

Via Behance

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...