Samsung

Trovärdigaste bilden på Samsung Galaxy S10+ hittils

I februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event i februari nästa år där man kan komma att presentera nya flaggskeppet Galaxy S10+.

Bilden visar att Samsung Galaxy S10+ kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan. Det ser dessutom ut som att S10+ kommer få tre kameror på baksidan.

Det sägs att Samsung Galaxy S10+ kommer få en 6,4 tumsskärm tillsammans med processorn Snapdragon 855.

Gilla Mobilanyheter på Facebook för att ta del av Sveriges snabbaste mobilrapportering!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...