Batterier i Samsung Galaxy Note 9 börjar brinna

Batteribränderna i Samsung Galaxy Note 7 blev en världsnyhet. Efter floppen med Galaxy Note 9 påstår tillverkaren själv att deras telefoner gått igenom noggranna tester. Nu kommer det däremot uppgifter om att batteriet i Galaxy Note 9 inte mår särskilt bra! 

Nu rapporterar flera Galaxy Note 9-ägare att det börjat ryka om deras nya mobiler. En kund beskriver att Galaxy Note 9-mobilen började spraka för att sedan börja sprida rök runtom sig.

En annan Galaxy Note 9-ägare beskriver att hon stod i en hiss när hennes telefon blev extremt varm. Jag hoppas att det bara rör sig om två månadsexemplar av Galaxy Note 9 så att Samsung inte behöver stoppa försäljningen på ännu en Galaxy Note-modell.

Via New York Post

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...