Google Pixel

Google reparerar Pixel- enheter gratis efter våldsam orkan

Google har nyligen gått ut med att tillverkaren kommer reparera Pixel-produkter efter den hemska orkanen Florence som dragit fram över Amerika.

Google har under dagen meddelat att de som fått sin Pixel-enhet skadad i orkanen Florence kommer få sin Pixel-enhet reparerad utan extra kostnad. Google säger följande:

Following the devastation of Hurricane Florence, uBreakiFix and Google are once again offering free repairs on all Pixel models for those affected in the coastal Carolinas, Coastal Virginia, and beyond… Our hearts go out to all those affected and we want to help you stay connected to family, friends, and anyone who can help in the aftermath of the storm.

Via Ubreakifix

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...