Konceptbild på Xperia Ultra Wide

Ny dag, ny konceptbild på en smartphone från Sony. Den här gången har en telefon vid namn Xperia Ultra Wide dykt upp på nätet! 

Precis som namnet antyder så ser vi att Xperia Ultra Wide fått en avlångt format. Det är oklart vilket format det rör sig om, men enligt mig ser det ut som att Sony utrustat Ultra Wide med formatet 21:9 då telefonen ser mycket avlång ut. Utöver det ser vi att telefonen fått en irisläsare samt mycket tunna ramar runt displayen.

Nu handlar det fortfarande om en konceptenhet, men om Xperia Ultra Wide skulle bli verklighet framöver så misstänker jag att telefonen kommer presenteras någon gång nästa år och att den kommer innehålla flaggskepps-specifikationer för ett flaggskepp 2019, något som bland annat skulle inkludera 5G-stöd tillsammans med processorn Snapdragon 855.

Via GizBot

 

Annons
Sidan laddas...