OnePlus 6T; här är en del av specifikationerna

Den 17:e oktober kommer OnePlus med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet OnePlus 6T. Här är en del av specifikationerna till mobilen! 

Det sägs att OnePlus 6T kommer få en 6,4 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med en AMOLED-panel. Det sägs att telefonen kommer få en display som tar upp 91,5% av framsidan. Jag tycker det är synd att OnePlus inte väljer att skala upp upplösningen till Quad HD+, men det är min egna åsikt. Under huven sägs det att OnePlus 6T kommer få processorn Snapdragon 845 med antingen 6 eller 8 GB RAM-minne.

På baksidan sitter antagligen samma kamerauppsättning som i OnePlus 6, något som innebär att 6T kommer få en primär 16 MP-kamera tillsammans med en sekundär 20 MP-kamera. OnePlus 6T kommer med största sannolikhet lanseras med Android 9 Pie från start.

Via Dotspottech

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...