Samsung Galaxy S10+ kan få UHD – upplösning

I februari nästa år kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp tre nya Galaxy S10+ – mobiler i form av Galaxy S10 Lite, S10 och S10+. 

Enligt uppgifter kommer Galaxy S10+ få en 6,44 tumsskärm samt bli maxad bland annat genom att erbjuda tre bakre kameror. Jag misstänker att Samsung Galaxy S10+ kan komma att erbjuda samma upplösning som Xperia XZ2 Premium, något som skulle innebära att telefonen skulle få en display med upplösningen 3840 x 2160 pixlar (något som även kallas för UHD).

Samsung Galaxy S10 tror jag kommer få Quad HD+ – upplösning. Du kommer med största sannolikhet ha möjlighet att skala ner upplösningen om du önskar det. Den sista medlemmen, Galaxy S10 Lite, tror jag kommer få Full HD+ – upplösning. Precis som med de andra två Galaxy – enheterna så kommer det antagligen finnas möjlighet att skala ner upplösningen om så önskas!

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...