Google Maps får stöd för Spotify

Google har under dagen lagt till en ny funktion i sin navigeringsapp Google Maps. Den nya funktionen är användbar för vissa men kanske inte lika användbar för andra.

Sökjätten Google har gjort något så galet (men genialiskt) genom att bygga in Spotify direkt i Google Maps-appen. Detta innebär att du inte behöver öppna Spotify-appen om du ska lyssna på musik om du navigera via Maps. Utöver det så kommer Google skicka ut en mer avancerad version av Google Maps som ger dig mer detaljerad information mot dagens version av appen som ger dig en översiktlig blick över navigerandet.

Google meddelar  att man kommer börja rulla ut den nya versionen av Maps till amerikanska enheter inom kort. Det är däremot oklart när den nya versionen av programmet kommer nå Sverige, men förhoppningsvis är den inte långt borta!

 

Annons
Sidan laddas...