Huawei Kirin 980 fastnar i benchmark

Huawei kommer inom kort hålla ett event där företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet Mate 20 Pro. Nu har resultatet från Mate 20:s processor, Kirin 980, läckt ut på nätet.

Benchmarkprogrammet som resultatet läckt ut via är Geekbench. Vi ser att chippet fått Single Core-resultatet 3390 och att Kirin 980 fått resultatet 10 318 i Multi Core-prestandan. Det kan jämföras med Apple A12 Bionic som fått resultatet 11 472 i Multi Core-prestandan. Det ser således ut som att Huawei:s prat om att Kirin 980 kommer vara mycket snabbare en Apple A12 Bionic inte stämmer.

Man ska dock inte luras av benchmarks utan vi får se hur Mate 20 och Mate 20 Pro presterar mot iPhone Xs och Xs Max i verkligheten. Jag ser att det är Mate 20 som testats i testet då samtliga Pro-modeller kommer utrustade med 8 GB RAM-minne.

 

Annons
Sidan laddas...