OnePlus Uncategorized

Ny video på OnePlus 6T hintar om tunnare kant under displayen

Det sägs att OnePlus kommer hålla ett event den 17 oktober där tillverkaren kan komma att visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 6T. Nu har OnePlus släppt en teaservideo för mobilen! 

Det sägs att OnePlus 6T, precis som det nuvarande flaggskeppet OnePlus 6, kommer få en flärp på framsidan. Men ”6T” ser inte bara ut att få en flärp på framsidan utan även en kant under displayen. Till skillnad från ”6” ser det ut som att ”6T” kommer få en betydligt mindre kant under displayen.

OnePlus 6T sägs få en 6,4 tumsskärm men inte ha större yttermått mot ”6” då OnePlus sägs ha fått plats med mer skärm på framsidan.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...