Xiaomi

Xiaomi öppnar butik i London

Xiaomi har flera butiker runtom i Asien. Nu ser det ut som att tillverkaren satsar ännu större genom att man inom kort antagligen kommer öppna en ny butik i Europa! 

Det står nu klart att Xiaomi planerar att öppna en butik i London. Detta framkommer då den kinesiska jätten söker folk till sin första flaggskeppsbutik i London. Företaget, Mi-Tech, som kommer öppna butiken i London finns även i Sverige, något som betyder att vi förhoppningsvis kan komma att få se en (eller flera) Xiaomi-butiker i Sverige!

Xiaomi har just nu endast butiker i Spanien i Europa men det kommer alltså ändras inom kort!

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...