Google Pixel 3 & Pixel 3 XL läcker ut i svart, vitt och rosa

Den 9 oktober kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de två nya flaggskeppen Pixel 3 och Pixel 3 XL. Nu har pressbilder läckt ut som visar de färger telefonerna kommer bli tillgängliga i!

Till skillnad från förra årets Pixel 2 och Pixel 2 XL kommer Google släppa Pixel 3-mobilerna i likadana färger. På bilderna i detta inlägg kan vi se att de vita versionerna av mobilerna kommer få mintgröna av/på-knappar. Den rosa kulören (som Google påstås döpa till ”Sand”) ser ut att få en baksida i svagt nyanserat rosa. Utöver det kommer Pixel 3 XL få en flärp medans Pixel 3 kommer få flärpar ovanför och under displayen istället.

Enligt källan kommer Pixel 3 XL få en 6,71 tumsskärm. Personligen tror jag inte på det med tanke på att det tidigare framkommit att Pixel 3 XL kommer bli ungefär lika stor som sin föregångare.

Annons
Sidan laddas...