Huawei Mate 20 Pro kan kosta 11 000 kronor

Den 16:e oktober kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer presentera de nya mobilerna Mate 20 och Mate 20 Pro. Nu har prisuppgifter till mobilerna läckt ut på nätet! 

Det avslöjas att vanliga Huawei Mate 20 kommer bli tillgänglig i färgerna blått, svart och twilight. Priset anges till 805 dollar och mobilen ser endast ut att bli tillgänglig i en variant med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Om vi går över till Mate 20 Pro ser det ut som att mobilen kommer kosta 1010 dollar. Det betyder troligtvis att telefonen kommer kosta strax över 11 000 kronor när den släpps på svenska marknaden.

Huawei Mate 20 Pro sägs komma med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Telefonen sägs bli tillgänglig i samma kulörer som Mate 20. Det är i nuläget oklart om bägge enheter kommer till Sverige, men om man ska tro tidigare skvaller så är så fallet!

Via PhoneArena

Annons
Sidan laddas...