Sony

Du kan avaktivera Edge Sense på Xperia XZ3 (tips)

Med Xperia XZ3 har Sony infört en ny funktion som kallas för Edge Sense. Den här funktionen tillåter dig knacka två gånger på telefonens långsidor för att få upp en meny med genvägar till dina senast använda program och appar. 

Om du liksom mig tycker att funktionen är irriterande (jag kommer åt edge-displayen hela tiden och aktiverar således funktionen av misstag ofta) så kan du stänga av funktionen. Detta gör du genom att gå in i inställningar -> skärm -> avancerat för att sedan gå till sidosensor-funktionen.

43191003_439160466613562_3525709877005516800_n

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...