Jag är nu en av Sveriges största influencers!

Året var 2016 då jag startade upp Mobilanyheter.net. Utan någon större förhoppning vid att locka många läsare satte jag igång att rapportera om mobiler dagligen. Håll i er, nu åker vi! 

Enligt programmet SimilarWeb är min sida större än många kändisbloggar i Sverige. Ett exempel är att min sida är större än Bianca Ingrossos sida. Utöver det är min sida större än Surfa.se och Teknifik för att ta upp ytterligare två exempel. Då jag startade upp bloggen vid en ålder på 16 bast och nu fyllt 18 så har Mobilanyheter vuxit i en otrolig takt!

Jag strävar alltid efter att bli bättre (okej, kanske inte i skolämnena då 😉 ) och med tanke på att fler och fler besöker min sida så blir jag bara ännu mer sporrad till att skriva fler och fler inlägg på sidan. Det är tack vare er som min framtid ser otroligt ljus ut!

Screenshot Capture - 2018-10-07 - 00-28-07
Zooma in på bilden för att se statistiken (om den är otydlig)

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...